Search This Blog

Selasa, 20 Februari 2018

Ice cream tiga batang RM 1

Assalamualaikum..Selamat pagi..Hari ini class cancel.So boleh lah menulis blog ni..

Ice cream tiga batang RM 1 je tau..Rabia beli dengan kawan rabia ni..Dia satu kolej dengan rabia masa SKM tahap 2 & 3 dulu.. Tapi batch lain.Kiranya dia seniour lah.

Terima kasih kak sarah..Rabia doakan semoga kak sarah dimurahkan rezeki..Sedap sangat aiskrim bandung oreo ni..

Foto Rabiahtul Adawiyah.

Sedap sangat kak sarah...Lain kali rabia beli lagi ya..Semoga kak sarah dimurahkan rezeki selalu..

Rabia kan suka tolong kawan-kawan business... Ada macam-macam jenis aiskrim lagi kak sarah jual tau.

Ada bandung oreo,cumi-cumi,jagung,milo oreo dan banyak lagi lah..
Ya allah sedap sangat..Ingatkan asam masin..Rupanya bandung oreo..

3 batang RM 1 je... Rabia makan satu batang je.. 2 batang lagi umi rabia makan.. 

Lepas ni nak beli apa pulak ya. Nampak macam sedap je aiskrim ni kan..
Mesti korang terliur kan..

Sedap sangat kak sarah.. Lepas beli je.Terus rabia makan tau..Sampaikan nak cair dah aiskrim ni..

Nanti rabia boleh duit BRIM so rabia maybe akan beli lagi kot aiskrim atau pun bantu kawan-kawan yang lain pulak..Yang business-business tu rabia nak ucapkan tahniah kerana usia muda dah ada business..

Macam rabia kan dah ada business shaklee..Jadi dropship shaklee..Rabia baru je berumur 22 tahun tapi dah ada business.Dah jadi dropship..

Seriously,sedap sangat aiskrim kak sarah ni..

Korang dah lama ke tak makan aiskrim? Mesti terliur kan tengok aiskrim ni..

Cair di mulut kan.. 

Yang penat menaip blog :

Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani

8 ulasan:

  1. Lama tak makan air aiskrim..

    BalasPadam
  2. Suka makan jugak ni kecik-kecik dulu

    BalasPadam
  3. Murah lagi la tuh kalau kat KL yg berperisa or ada isi dah boleh jual rm0.50 dan ke atas

    BalasPadam
  4. Xpenah rasa lagi aiskrim malaysia oreo bandung!! Coki.coki.dah rasa dah.. kat mana leh dpt tue.. area mana?'terliur tgk airskrim tue.. gaaggaga

    BalasPadam
  5. my fav. all time favorite. dulu naik basikal pegi kedai tengah2 hari sebab nak beli aiskrim ni.

    BalasPadam