Rabu, 14 Februari 2018

Holidays in kota bharu

Assalamualaikum.selamat petang.Hai korang.Kitaorang bercuti di kota bharu.

Ajak my grandmother jugak pergi bercuti ni.

Petang ni nak pergi parkson..





Lepas balik shopping tu.Kitaorang order lah kfc . Makan dengan sup tulang dan nasi putih.

Petang ni nak pergi parkson pulak.Nak cari beg dan dompet baru.

Banyak jugak lah shopping ni.Rabia kan lama dah tak pergi kota bharu.

Tadi shopping dekat aeon mall..Lepas tu balik dari shopping beli kfc.Beli lauk untuk makan petang.

Kitaorang siap bawak rice cooker tau.Selamat bercuti korang.

Nikmati cuti anda dengan begitu gembira.

Saya penulis blog tercantik
Rabiahtul adawiyah (Rabia)

Bagikan

Jangan lewatkan

Holidays in kota bharu
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.

12 coment�rios

Tulis coment�rios
avatar
14 Februari 2018 11:23 PTG

untunglah dapat cuti-cuti Malaysia..

take care Rabia

Reply
avatar
15 Februari 2018 12:39 PG

bestnye Rabia dpt p holiday

Reply
avatar
15 Februari 2018 1:43 PG

Selamat bercuti Rabia.. Memang best kan bila dapat bercuti dengan family tersayang..

Reply
avatar
15 Februari 2018 6:22 PG

sedapkan sarapan di kelate? ada mcm2 nasi utk dimakan..

Reply
avatar
15 Februari 2018 6:44 PG

lama tak pergi kelantan
makan2 best tu

Reply
avatar
15 Februari 2018 8:21 PG

cuti raya cina tak balik kelantan..huhu
tunggu cuti bulan 3

Reply
avatar
17 Februari 2018 11:05 PTG

wah best tu jalan2 aeon mall!

Reply