Selasa, 13 Februari 2018

Nuffnang

Assalamualaikum..Lama dah rabia tak bukak website nuffnang ni..Alang-alang dah buka website nuffnang tu..Rabia click lah iklan di blog rabia.

Lepas tu rabia screenshot lah campaign nuffnang ni ..Nama blog kita ada dia sebut lah.Ni lama dah iklan nuffnang tak muncul..

RM 0.50 je? Macam mana ni? Rabia tak pandai sangat bab nuffnang ni..Macam mana nak menjana pendapatan dengan nuffnang ya? Sambil-sambil bernuffnang ni..Rabia jadilah dropship shaklee..PM rabia di facebook ya .

Kalau boleh nak cashout duit ni..Macam mana ni ? Kakak-kakak  Blogger tolong rabia..Rabia baru nak berjinak dengan nuffnang ni..

Yang ini je lah rabia tahu..Click iklan nuffnang..Sebab iklan ni ada keluar dekat blog rabia..Dah 2 kali dah keluar..

Nak merasa jugak ada duit sendiri.Tak nak menyusahkan mak ayah..Sebab tu rabia usaha bersungguh-sungguh ni..

Help me!! Rabia baru pandai ni..Baru je sign up ni..Help me..help me..

Oklah..rabia pun dah nak keluar ni..Ada hal nak kena settle ni..Nak settle pasal business shaklee lagi..Assigment lagi..Aduhhhlahh..Banyak betul kerja..

Rabiahtul adawiyah abdul ghani

4 ulasan:

  1. Selalunya Nuffnang nie memang banyak ambik masa sikit Rabia.. Akak niepun sign up dari 2015 sampai skarang masih lagi RM2... hihihi chill up.. Selalunya jika ada iklan mengenai susu ke apa ke dari Nuffnang tue, awak kena buat promosi dan nanti akan ada orang yang klik pada iklan tue..

    BalasPadam
  2. Nuffnang skrg x berapa masyuk to biar lah lama2 byk la Tu. Lepas rm100 nanti baru boleh cash out kan

    BalasPadam
  3. my nuffnang mcm xde function je hmmm

    BalasPadam
  4. Hehe Nuffnang ni memang kita tak tau sangat.

    BalasPadam