Program we care

Assalamualaikum semua. Saya dan group assignment saya, wanie, ira, jie, mina dan anis membuat satu proposal tentang program we care untuk memberi sumbangan kepada fakir miskin.


Kitaorang memberi sumbangan seperti barang keperluan asas seperti minyak masak, gula, beras dan juga sumbangan dari segi kewangan.

First location is Kampung Bukit Depu.







Kami pergi ke 5 buah rumah. Untuk memberi sumbangan. Semoga assigment kami ini diberi markah yang lebih baik.




Alhamdulillah dah siap assigment proposal program we care.

Goodluck u all 





Click this link youtube guys.. Harap u all memberi sokongan kepada saya dan group saya. Semoga assigment kali ini diberi markah yang lebih baik daripada semester sebelum ini. Thank you for watching.


Catat Ulasan

12 Ulasan

  1. Elok juga memberi sumbangan barangan dapur.

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..sambil buat assigment sambil buat kerja amal kebajikan..semoga dapat keputusan yg baik dlm assignment...

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah..kecil sumbangan kita tp besar maknanya bg mereka

    BalasPadam
  4. Hanya Allah yg dpt membalas sumbangan n jasa yg Rabia n kawan2 telah hulurkan...

    BalasPadam
  5. This is so sweet. Alhamdulillah. <3

    BalasPadam
  6. Seronok sangat rasanya bila dapat join program amal macam ni kan :)

    BalasPadam
  7. Done klik video Rabia, semoga dapat markah yang tinggi okey. Tahniah jugak sebab berjaya buat program kebajikan macamni...

    BalasPadam
  8. Program yang bagus. Semoga berjaya dan dapat markah tinggi team Rabia. Aaminn

    BalasPadam
  9. Bagus program mcm no Rabia.. keep it up

    BalasPadam
  10. Program yang sangat bermanfaat.
    Semoga Rabia and team mendapat markah yang cemerlang dalam assignment tersebut.

    BalasPadam
  11. best nya ada program mcm ni sy dkt boleh sy join sekaki

    BalasPadam