Sutra Beach Resort Merang Setiu Kuala Terengganu

Assalamualaikum semua. Hari ini kitaorang bertolak balik ke rumah di bandar Kuala Terengganu.

So makan pagi dulu lah. Hehhe. Inilah breakfast pada pagi tadi.


Semalam lapar so order chicken chop. Boleh rujuk senarai harga makan di bawah ni.

Tak habis pun. So bawak balik ayam tu untuk bagi makan dekat anak anak rabia.





Besar nya chicken chop dia. Tu lah rabia tak habis makan so bawak balik la ayam tu bagi dekat si mishai dan si tompok.

Rezeki kucing pulak makan chicken chop.





Resort Address : Sutra Beach Resort, Terengganu Kg. Rhu Tapai, Merang, 21010 Setiu, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman

Tel : 09 - 653 1111

Fax : 09 - 653 1226



Catat Ulasan

8 Ulasan

  1. Cantik pemandangan laut, saya suka tengok air laut jernih.

    BalasPadam
  2. Suka tgk scenery dgn pool tu tentu lapang gikiran bila duk sini

    BalasPadam
  3. Luasnya swimming pool Sutra beach ni kalau anak-anak Mrs.A nih! mesti heaven katanya.

    BalasPadam
  4. this has been one of my most favourite place !

    BalasPadam
  5. Cantik resort tu. Dekat dgn pantai lagi.

    BalasPadam
  6. Rindunya Sutra Beach, akak bangun awal pagi semata2 nak tengok sunrise kat sini. Petang mandi kolam lepastu bosan pi main pasir pulak kat pantai..
    Nurzarini

    BalasPadam
  7. wahhhh menarik ni boleh pertimbangkan utk menginap kat sini hujung thn nnt😊

    BalasPadam