Burger ayam

Assalamualaikum semua. Selamat pagi. Pada hari isnin , Kitorang call nak beli burger dengan Wan burger. Tapi dia beritahu kedai tak buka. Hari Selasa baru buka. Apalagi order burger ayam 2 benjo -1.

Burger Ayam my favorite. Kedai Wan burger ni berhadapan Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu. Memang sedapp burger nya. Banyak sayur dia letak.



Pelbagai burger dia jual. Antaranya burger ayam, burger daging, benjo dan macam - macam lagi lah .

Lupa nak snap harganya. Memang orang dah kenal kedai Wan Burger ni.

Nanti u all click location tu dekat instagram ya.

So selamat menjamu selera heeh. Rabia nak pergi makan pulak ni . Okey assalamualaikum . 

Catat Komen

3 Ulasan

  1. Tetiba rasa lapar burger pula

    BalasPadam
  2. Akak lebih suka burger daging.. baru semalam beli burger..😋😋😋

    BalasPadam
  3. samalah, nak beli burger pun order online je senang.

    BalasPadam