Praktikal

Assalamualaikum semua. Hai dan selamat pagi.  Ada good news nak announcement ni.  Heheh. Berdebar lah pulak.  Tak lama lagi Rabia akan start praktikal di sekolah rendah.  Hehehehe. So dah siap kelengkapan dah nak pergi praktikal tu? Of course lah dah siap. Nametag pun dah buat awal- awal.  Nak lihat nametag Rabia?

Tarikh baru utk praktikum adalah pada 7 September – 28 Oktober (8 weeks)

Ohhhh Noooooo.  Cepatnya masa berjalan. Dah nak dekat habis belajar dah. Doakan semoga Rabia dapat result yang lulus dengan cemerlang.


Inilah nametag Rabia.  Rabia dah nervous ni.  Nervous sangat -sangat.  Hopefully mudah mudahan dipermudahkan segala urusan ku dan permudahkanlah untuk aku praktikal nanti.

So u all doakan Rabia ya. Terima kasih umi ayah, rakan-rakan, lecturer sentiasa bagi support pada Rabia. 

Nanti Rabia nak study sikit sebelum praktikal ni.  Maybe first time nak pergi mengajar ni memang rasa nervous kan.

Walaupun dah pergi ke sekolah rendah yang Rabia minta untuk praktikal di situ.  Dah kenal who my students.  Seriously memang have fun sangat.

U all just doakan Rabia ya. 

Catat Ulasan

8 Ulasan

  1. Insyaallah semua akan berjalan lancar, yang penting be yourself.
    Audience ni, tak kira umur berapa pun, akan tertarik dengan 'woa' effects, dari sesuatu maklumat yang kita akan share, bila diorang tak pernah dengar benda tu (at least majority audience). Nanti boleh try bagi funfacts kat kanak2 tu, berkaitan topik yang rabia nak ajar ;)

    BalasPadam
  2. Insha Allah sumanya akan berjalan dengan lancar hendaknya.. yang penting ilmu yang kita nak sampaikan pada pelajar tue akan mendapat berkat hendaknya..

    BalasPadam
  3. selamat berpraktikal rabia..
    semoga dipermudahkan segala urusan.. =)

    BalasPadam
  4. may Allah ease. gooluck praktikal

    BalasPadam
  5. wah nak habis study je..tahniah rabia. semoga dipermudahkan urusan untuk buat praktikal nanti :)
    https://www.tiarasaphire.com/2020/08/drama-bidadari-kiriman-tuhan-2020.html

    BalasPadam
  6. omg bestnya dapat masuk jadi cikgu sekolah rendah, selamat bertugas awak

    BalasPadam
  7. semoga dipermudah kan.. Selamat menjalani praktikal..

    BalasPadam
  8. Semoga dipermudahkan segala urusan Rabia nanti. Aaminnn

    BalasPadam