GRANDDARULMAKMUR HOTEL KUANTAN

Assalamualaikum semua. Hai u all. Kami berempat pergi ke Kuantan nak ziarah jiran dan saudara dekat sini.  Tapi kitaorang check in di hotel Grand DarulMakmur Hotel Kuantan.  Rabia tidur dengan tokwan.













Ini makanan Rabia makan. Sikit je makan.  Nak diet.  Balik nanti nak detox balik.  Heheh.

Nak lihat my grandmother tak?








Dah 2 kali tidur di sini. Ada entry dalam blog ni Rabia tulis pasal menginap di hotel ni.

Nanti nak pergi jalan - jalan pula. Next entry Rabia share okey.

Rabia makan nasi minyak ayam merah dengan mee hoon goreng,  wedges,  cornflakes, sandwich egg.

Siapa- siapa nak pergi holiday ke Kuantan.  Nak cari hotel yang selesa dan berdekatan dengan Berjaya Megamall boleh lah check in di sini.  Serius best tidur di sini.

Selesa sangat,  makanan nya pun sedap. Bilik hotel pun luas.  Asyik berjalan je Rabia. Masa ni lah boleh spend time dengan keluarga pergi jalan -jalan.

Dan Rabia ada upload video hotel ini di YouTube.  Jangan lupa subscribe dan komen ya. Thank you sudi baca blog ini. 

Catat Ulasan

8 Ulasan

  1. Nampak macam best je tempat ni. Terima kasih sebab sudi singgah blog sy. Sy suka blog awakk. Cantikk. Flower theme <3

    BalasPadam
  2. Boleh masukkan dalam hotel list kot kot ada nak ke Kuantan nanti.

    BalasPadam
  3. Yg penting selesa mkanan sedap..pasti jd hotel pilihan..kn rabia..

    BalasPadam
  4. Kitorang kalau pilih hotel, suka yang ada bathtub jugak. Budak2 ni memang excited la kalau jumpa bathtub..

    BalasPadam
  5. Murah jugak la harga hotel nie, sebab breakfast dia nampak banyak pilihan.. dan ada jugak pakej utk perkahwinan..

    BalasPadam
  6. Ada bathtub..syok berendam dalam tu

    BalasPadam