Love u my cats

Assalamualaikum semua. Pagi tadi Si Putih tu dah datang ke rumah bersama anaknya dan ayah Si Mishai.  Anak dia jenis liar. Tengok muka Rabia je diorang dah lari. Hahahaha..

Aku  akan jaga diorang sebaik mungkin. Aku sayang mereka .



Sweet tak kitaorang? Heheheh . Rabia memang sayang sangat dekat 2 ekor kucing yang comel serta pelbagai kerenah . Si putih mulut bising. Mulut banyak . Ayah mishai seekor kucing pandai berlakon. Balik rumah buat muka kesian dan tak sihat. Pergi jalan-jalan lepas tu bergaduh dengan kucing seekor lagi tu . Mulalah balik ke rumah ni buat muka kesian dan di badan nya tu ada luka situ luka sini berdarah sana berdarah sini .

Kelmarin balik ke sini . Kaki ayah mishai luka. Itulah gangster sangat kan. Muka nampak baik je dekat luar gangster jalanan. Hahahaha.

Sayang sangat dekat 2 kucing yang comel ni. Rabia kalau pergi holiday mesti rindu dekat diorang ni.  Kadang-kadang malas nak pergi jalan.  Hahaha. Rindu dan sayang sangat dekat diorang ni.  Baru-baru ni Rabia balik ke rumah.  Rabia pergi ke dapur lalu panggil nama Si Putih . Eh eh dia tahu je tuan rumah ni balik holiday dah.  Dia lalu menjawab panggilan ku. Meow.. meowwwwww..

Lepas tu Rabia ada bawa balik makanan untuk Si Putih,  anak - anak si putih dan ayah si mishai.

Pergi makan dekat kedai pun,  bawa balik makanan dekat diorang ni.

Jangan tinggalakan aku yaaa.. Time ada problem pun share dekat diorang.  Penyejuk hati.  Dahlah comel ayah mishai dan si putih tu.

Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. Akak suka betukl kucing kaler hitam putih gitu.Macam pakai tuxedo. hahah

    BalasPadam
  2. sedapnya bau kucing, lama dah tak bela, tak rajin nak uruskan najis2 diorang..huhu

    BalasPadam
  3. Wak pun banyak ternak kucing.
    Baru2 ni datang lagi 2 ekor.

    BalasPadam
  4. Ala, ala... comey nya la kucing2 awak.. semoga rezeki awak dilimpahi rahmatNya kerana berkongsi rezeki dan kasih sayang dengan haiwan kesayangan Rasulullah SAW...

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah
    In Sha Allah bela kucing ni rezeki murah
    Amin

    BalasPadam
  6. Best ada kucing buat peneman kat rumah.

    BalasPadam