Sabtu, 1 Ogos 2020

My google adsense

Assalamualaikum. Hai u all . So ada good news . Hehe. Rabia ni happy semacam je. Walaupun naik sikit sikit tapi Rabia tetap happy. Naik sikit sikit lama lama jadi bukit .

Okeylah straight to point je lah. My adsense naik earning lahhhhhh... Happy nyaaa biarlah naik sikit je pun. Tapi ada peningkatan la.

Rabia siap cuci gambar setiap earning yang Rabia dapat tu tauuu.

Nak kata blog rabia ni gempak macam blog orang lain memang jauh beza lah. Tapi Rabia happy dapat mengajak kawan kawan untuk menjadi seorang blogger tu dah cukup menggembirakan hati Rabia.


InsyaAllah lepas ni Rabia akan berkongsi entry - entry yang menarik untuk u all rajin membaca ya.

Terima kasih kepada my parents , blogger yang selalu memahami Rabia. Beri tunjuk ajar kepada Rabia. Love u all .

Best menulis blog. Selain menulis juga, dapat jana pendapatan.

6 ulasan:

  1. Adsense ni yang penting jangan klik sendiri, nanti dia block sebab fraud hehe

    BalasPadam
  2. alhamdulillah..
    teruskan usaha ya Rabia =)

    BalasPadam
  3. i nak klik tapi tak keluar pun iklan adsense kat blog rabia

    BalasPadam
  4. Wahhh alhamdulillah dapat naik tu pon rasa bangga kan. Hari2 nak cek kalau boleh. Haha. Sis singgah klik sekali

    BalasPadam
  5. Tahniah. semoga nilainya terus bertambah. aaminn

    BalasPadam
  6. tahniah❤️im happy for you..kak nak tanya,ambik masa dalam berapa bulan untuk nak dapat income dri google adsense ni,saja tanya😊

    BalasPadam