Warung 491 Gong Kapas

Assalamualaikum dan selamat malam. Hai u all. Petang tadi Rabia makan mee kari di Warung 491 Gong Kapas Kuala Terengganu.



Makan mee kari je hari ini. Hari ini Rabia tak makan nasi pun. Nak diet hehe.

Rabia order mee kari dengan tea o je. Lupa nak snap gambar tea o tadi.

So sesiapa nak makan di warung 491 Gong Kapas Kuala Terengganu. Cepat - cepat pergi okeyy. Jangan lupa pakai mask.

Sebelum masuk ke warung tu , tulis nama nombor telefon dan check suhu.

Pelbagai menu ada di sini . Antaranya nasi dagang,nasi minyak , nasi lemak , laksa , laksam , mee kari , nasi air, nasi air kari, mee sup, nasi kunyit, sate, keropok lekor.

Paling Rabia suka makan adalah nasi lemak dan mee kari . Sedappp. Harga pula tak ingat .

Sooo jommmm terjah sekarang . 

Catat Komen

9 Ulasan

  1. Bila la nak sampai ke pantai timur ni.. Hehe

    BalasPadam
  2. mungkin boleh masuk list nanti
    kalo akak nak JJCM kesana..

    BalasPadam
  3. Kenapa kat terengganu banyak tempat nama gong ye? Dulu pernah pi kelantan lalau kat terengganu banyak betul tempat nama gong.

    BalasPadam
  4. Dah lama tak pergi Terengganu

    BalasPadam
  5. Sedap mee kari. lama tak masak mee kari. nak beli pun tak tahu kat mana yang sedap.

    BalasPadam