Kak Pah Nasi Dagang

Assalamualaikum semua. Hai u all dan selamat pagi.

Hari ini pergi makan di Kak Pah Nasi Dagang Batu Buruk Kuala Terengganu.







Nasi dagang Kak Pah memang sedapp. Famous lah nasi dagang kak pah ni.

Senarai harga Rabia dah snap tu. U all bolehlah lihat menu dan harganya sekali.

Sedapp nasi dagang nya. Nasi kunyit my mom makan.

Nasi Dagang nya kena letak kuah banyak perghhh lagii power lagi sedapp.

Okeylah nak minum air ni. Minum tea o limau panas ni je. 

Catat Komen

8 Ulasan

  1. Dah lama rasanya tak makan nasi dagang, esok boleh cari

    BalasPadam
  2. Huihhh...nasi kunyit🤤🤤🤤🤤.. lamanya x makan...

    BalasPadam
  3. Dh lama tak makan nasi dagang. Memang sedap

    BalasPadam
  4. murahnya nasi dagang rm5 je.
    kuah gulai ikan tongkol paling akak suka sekali..

    BalasPadam
  5. teringin nak makan nasi dagang atas tol la pulop!

    BalasPadam
  6. Sedap nasi dgang..kt sini susah juga nk cari..sgt limited..

    BalasPadam
  7. sedap nasi dagang. biasa nampak nasi dagang warna purple sikit. nasi kunyit tu macam pulut kuning pulak

    BalasPadam
  8. x minat nasi dagang tp fam members lain suka..
    nnt boleh masuk list jjcm ni.

    BalasPadam