Makan Pagi Di GrandDarulMakmur Hotel Kuantan

Assalamualaikum Semua. Hari ini kitaorang dah nak balik ke Kuala Terengganu.  So sebelum balik saya makan banyak- banyak.  Balik nanti saya detox balik.

Ini makanan saya makan tau.  Tak percaya ke ? Kena percaya.  Ini semua makanan saya makan.  Sebab tu berat badan naik tu.





Semua makanan ini saya makan. Dan inilah makanan saya punya.

Makan nasi lemak ayam,  mee goreng,  bubur,  bijirin, cheese sandwich, hotdog dan macam - macam lagi lah saya makan.

Boleh tahan lah makanan dekat sini.  So far okey.  So u all jika nak holiday di Kuantan ni jangan lupa check in lah dekat sini.  GrandDarulMakmur Hotel Kuantan the best hotel lah.

Dah 2 kali tidur dekat sini.  Maknanya best lah check in di HOTEL ni.  So jomm pergi holiday check in di sini.



Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. tu bubur nasi ye. kalau akak suka bubur nasi dengan daging goreng pedas..

    BalasPadam
  2. Tak pernah lagi tidur kat Grand Darul Makmur ni, nanti boleh survey kalau nak pi Kuantan..

    BalasPadam
  3. terliurnya akak tengok coco crunch tu rabia hahaha

    BalasPadam
  4. Waduh, makanannya memukau dan kalau akak la kat situ, bertambah-tambah kot..hihihi

    BalasPadam
  5. macam macam makanan boleh rasa. ambil sikit sikit semua hidangan.

    BalasPadam