LANGGAR RINDU

Assalamualaikum semua.  Hai u all. Selamat pagi. Kelmarin kitaorang pergi ke sebuah tempat yang sangat menarik dan unik . Rasanya semua orang dah kenal tempat ni. Dah viral kan. Mesti u all kenal lah tempat ini. Tempat ini adalah sebuah madrasah yang bernama LANGGAR RINDU . Kitaorang sempatlah berselfie dengan owner tempat ini dengan panggilan nama nya  Pak Usu.














Memang cantik tempat ini. So u all kena pergi ke tempat ini ya. Viral dah tempat ni . Nanti u all pergi ke facebook Rabia dan cari fanpage Langgar Rindu .

Next time rasanya macam nak pergi singgah lagi ke sini..

Catat Komen

7 Ulasan