My routine skincare

by - Oktober 30, 2020

 Assalamualaikum semua . malam ni rabia nak share my routine skincare . Siap snap gambar lagi . hehe . itulah bukan mudah nak jadi seorang blogger . Nak kena snap gambar cantik , nak keluarkan idea untuk menulis blog ni . 

Okeylah tanpa membuang masa , Rabia nak share my routine skincare . 


1. Pureen baby bath tu my soap lah tu . 

Sebab kulit saya sensitif . 

2. Herbal essences argan oil of morocco my shampoo . Memang best lah syampu ni . 

3. St . Ives scrub muka . My mom baru beli di watsons baru - baru ni . Seminggu sekali je scrub okey . Jangan la scrub hari hari . 

4. Loreal Paris cleanser . Ini pun beli dekat watsons . Kulit Rabia ni sensitif . So pakai jenama Loreal Paris ni memang sesuai dengan my skin . 

Sebab tu my mom always take care about what I wear the products . Alahai speaking lah pulak malam malam ni 😂 . 

Yang tu warna purple tu pewangi toilet okey. 


You May Also Like

5 Comments

  1. Samalah kita. Saya pun mak yang akan tentukan skincare saya. Sebab kulit sensitif dan cepat react kalau produk tu tak sesuai

    BalasPadam
  2. ammi penah guna lroeal tu..rasa kering muka

    BalasPadam
  3. Kene pilih yang sesuai dengan kulit sendiri. St ives scrub tu memang best pakai seminggu sekali.

    BalasPadam