Search This Blog

Isnin, 2 Ogos 2021

Senarai peserta ahli belajar buat blog dengan rabia

 Assalamualaikum semua 💜 Alhamdulillah dah ada ahli blogger baru yang masuk ke group belajar buat blog dengan rabia .

Iaitu kak eyma .

Okey siapa yg dh ada blog 

Tulis nama blog masing2

Sebab nak add dkt bloglist my blog 

1) https://starrich4u.blogspot.com


2) https://eyma0913.blogspot.com/?m=1


3) http://www.nunaabdullah.com


4) https://lovelybeautyofmomlife.blogspot.com


5) https://cahayanienabloggerz.blogspot.com/2021/04/selamat-berpuasa.html?m=1


6) http://ummi-zikry.blogspot.com


7) http://ciknajihahzabidi.blogspot.com/?m=1


 8) http://www.sihatmakanvitamin.com


9 ) http://www.zukidin.com


U all follow blog anak murid rabia ni ya 💚💙💜 Support mereka yang baru nak belajar buat blog tu. Bagi semangat dekat mereka ya . Kita sama sama berjaya . Sama sama nak berjaya ya . 


5 ulasan:

  1. Nak ikut bw kat blog akak ni. Tp dak tau caranya.

    BalasPadam
  2. Wah ramai btul anak murid rabia ye hehehe..

    BalasPadam
  3. Terima kasih Rabia kerana sudi memberi tunjuk ajar :)

    BalasPadam
  4. Terbaik sifu.. Teruskan usaha mengajar. Nampak macam senang blog ni, tapi bukan semua orang tahu

    BalasPadam