Ahad, 15 Disember 2019

Ask me a question at my Instagram

Assalamualaikum semua. Selamat malam. Hari selasa ni baru habis exam. Eh eh u all rindu Rabia tak ? Ni Rabia nak share ask me a question yang Rabia buat baru-baru ni dekat Instagram. Eh rabia dah jadi instafamous ya.






Ada yang nak tanya soalan lagi ke? Hehe. Nanti Rabia free. Rabia buat soalan dekat Instagram ya. Macam best main soalan-soalan ni.

Thank you sebab sudi tanya soalan Rabia. Best layan soalan-soalan peminat ni .

Lepas ni tanya lah banyak soalan ya dekat Rabia. Nanti Rabia reply ya.


14 ulasan:

  1. Banyak soalan tu. Bagus rajin menjawab.

    BalasPadam
  2. rajin rabia nak jawab soalan orang... hii

    BalasPadam
  3. tak pernah buat soalan ni..hihi

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum, moga sentiasa di dalam kesihatan yang baik.
    saya doakan mudah-mudahan lekas bertemu jodoh yang baik-baik..

    BalasPadam
  5. waalaikumussalam. kadang2 bila bosan kan, memang best jawab soklan ^_^

    BalasPadam
  6. Waa seronok gak layan MCM.ni kan

    BalasPadam
  7. Sis tak pernah guna apps soalan macam tu al-maklum old-school ;) ..

    BalasPadam
  8. kadang-kadang kalau bosan selalu jugak bukak soalan ni.

    BalasPadam
  9. Hahaha.. terbaek. Semoga dapat keputusan cemerlang..

    BalasPadam
  10. hi jemput join ye
    https://dramaticyang.blogspot.com/2019/12/1st-giveaway-by-yysella.html

    BalasPadam
  11. Tak pernah lagi open question macam ni ni ig. Akak takut xde orang nak tanye je 😅

    BalasPadam
  12. ahahahaha.. seronok ye rabia

    BalasPadam