Selasa, 10 Disember 2019

Hadiah giveaway dah sampai

Assalamualaikum semua. Rabia dapat hadiah lah. Hadiah giveaway lampu tu lah. Lawa sangat lampu tu.


Thank you button_nz for this gift. So cute this lamp . I very like it.

Malam ni boleh lah tidur dengan mimpi indah kan? Cantik sangat lampu ni. Rabia dah ada 2 lampu hadiah giveaway tau .

Alhamdulillah rezeki lagi. Rezeki bercontest. Buat masa sekarang ni Rabia off dulu join contest sebab exam kan. U all doakan Rabia semoga dapat pelbagai rezeki lagi ya. Rezeki dapat menang contest ni pun dah cukup buat Rabia happy .

Rabia kan ratu contest. Always akan menang lah. Ratu contest mesti pandai bercontest kan. Orang lain join contest belum tentu dapat hadiah .

Rabia join mesti menang. Apa rahsianya ? Rabia dah beritahu dah rahsianya kan. Eh korang ni lupa lah tu.

Nanti kad yang pihak penganjur contest bagi tu Rabia nak simpan dalam album. Alhamdulillah rezeki lagi.

Mesti u all pelik Rabia bukan tak join contest ke? Rabia sekarang join contest dekat Instagram je. Dekat Facebook aku tak join dahh. Tak pasal-pasal orang block Facebook aku kan. Tu je la Rabia nak share story hari ini. 

9 ulasan:

  1. Alhamdulillah
    Rezeki tak tersalah tempat

    BalasPadam
  2. waalaikumussalam. ya Allah comey sangat hadiah ^_^

    BalasPadam
  3. Comelnya hadiah..tahniah rabia.

    BalasPadam
  4. tahniah rabia. comel lampu tido tu

    BalasPadam
  5. tahniah rabia.. rajin rabia join kan..
    semoga terus dimurahkan rezeki..

    BalasPadam
  6. Alolo kiutnya lampu.. congratulations rabia

    BalasPadam
  7. Wow! so cute.
    Alhamdulillah tahniah Rabia

    BalasPadam