Isnin, 30 Disember 2019

Bestnine Instagram 2019

Assalamualaikum semua . Tak lama lagi tahun baru 2020 akan menjelma . So Rabia try lah buat bestnine 2019 ni .  Rabia terbaca blog kak Sayidah Napisah. Thank you for sharing this tips . U all boleh singgah blog beliau ya.


http://www.sayidahnapisah.com/2019/12/cara-buat-best-nine-2019-on-instagram-mudah.html


Akhirnya menjadi jugakk . Tu lah untung kalau kita membaca dan singgah blog orang lain kan . Hari ini Rabia dapat 1 ilmu . Boleh godek - godek try error guna aplikasi bestnine2019 ni.

Yang paling best kan, gambar birthday Rabia tengah potong kek tu ada sekali la . Ramai jugak yang like my photos dekat Instagram ya. 4,744 likes tu .

Thank you la yang sudi like my pic dekat Instagram tu . U all try la buat sekali best nine 2019 ni. Kenangan tu kan . Kenangan last tahun 2019 .

Gambar air cool blog Rabia beli pun masuk sekali 😂 . Okey that all for today . Thank you reading my blog . 

13 ulasan:

  1. Wahhh~ banyaknya likes. Aien pun baru baca entry tu tadi. Selamat tahun baru Rabia.. ^^

    BalasPadam
  2. Semoga tahun 2020 nanti Rabiah lebih mencapai impian yang diingini ye. Selamat Tahun Baru 2020

    BalasPadam
  3. Kak doakan semiga Rabiah berjaya dlm apa pun kerjaya di tahun depan.

    BalasPadam
  4. nak cuba jugaklah...thanks for the tips
    jangan lupa follow akak balik..tq

    BalasPadam
  5. Selamat tahun baru 2020 Rabia 😉

    BalasPadam
  6. Selamat tahun baru Rabia. Semoga tahun ni lagi better dari tahun lepas untuk kita semua.

    BalasPadam
  7. tahun ni akak x buat pun best nine haha

    BalasPadam
  8. banyak jugak like tu. semoga tahun ni kita buat banyak banyak lagi gambar kat IG. so tahun depan boleh tengok best nine lagi. jemput singgah blog mek jugak

    http://www.mekyunie.com/2020/01/best-nine-2019-by-mekyayunieramli.html

    BalasPadam
  9. dah buat tapi tak menjadi sebab ramai sangat kot yang buat masa tu. Banyak jugak ea sampai 4k likes.

    BalasPadam