Tukar baju blog sempena tahun baru 2020

Assalamualaikum semua. Tak lama lagi kita dah nak masuk tahun baru . Tahun 2020. Umur Rabia tahun depan 24 years old la. Tapi perangai je macam kanak-kanak. Heheh. Kena berubah perangai ni.

So Rabia fikir lah sempena nak masuk tahun baru ni Rabia nak tukar baju blog ni la. Kesian dia pakai baju sama je. So setiap tahun la tukar baju blog berwajah baru ?

U know me . Sejenis suka tukar baju blog . Dahlah rajin menulis blog. Walaupun rasanya macam merapu je penulisan rabia menulis dekat blog ni.


Template blog yang lama 


Template blog yang baru 


Rabia suka template lucy Beauty template ni. Sebab dah lama Rabia suka template yang simple dan ada corak daun - daun tu . 

Dan Rabia suka susunan entry blog Rabia tu. Setiap entry blog tu disusun dengan kemas je. 


Yang paling Rabia suka adalah rabia in love with this popular post ni. Tersusun dengan kemas je. 

Rabia ni rajin sangat copy code coding template blogger free ni. Kalau jenis malas nak copy coding ni . Dengan pening nya nak copy coding code tu semua kan dah lama dah Rabia akan beli je template berbayar tu. Template dekat website Etsy tu kan semua template nya cantik . Cuma Rabia ni malas nak keluarkan duit. 

Sebab tu Rabia just copy je coding blogger tu. Walaupun agak memenatkan . But rabia puas hati . Kalau beli template dekat website pun. Takkan lah Rabia nak tukar tukar je template blog tu kan ? Dengan nak keluarkan duit lagi nak beli template tu semua. 

Sekarang Rabia just fokus pada Google AdSense Rabia tu. Harap ramai lah yang singgah ke blog Rabia dan tolong click iklan yang berlegar-legar di blog Rabia tu ya. Thank you sudi baca blog Rabia . ❤️ 

Semoga penulisan yang Rabia menulis ini memberi manfaat kepada orang ramai . That all for today . Thank you ❤️


Catat Ulasan

12 Ulasan

  1. Rajin Rabia.. Kak LeYa yang nak tukar tak tukar-tukar pun..sebab kemalasan nak edit balik code-code yang ada.. Hahaha

    BalasPadam
  2. comelnya template blog rabia!

    BalasPadam
  3. CAntik..suka tengok..rajin dia tukar

    BalasPadam
  4. waalaikumussalam. alhamdulillah tahniah. makin menarik blog rabia ^_^

    BalasPadam
  5. Cantik template baru ni. Berbaloi penat sikit tapi hasilnya puas hati 😊

    BalasPadam
  6. Cantiknya baju baru blog Rabia. Tqa pun tukar baju baru blog juga sebab baju yang sebelum ni tak puas tengok gambar kecik. Keep on writing :)

    It's okay, 24 tu muda lagi, I'm turning 29 next year. Umur je dah nak masuk angka 3 tapi perangai macam darjah 3.
    Here's to 2020!

    BalasPadam
  7. Excited nak tahun baru ni blog pun dah bertukar wajah baru. nice colour scheme :)

    BalasPadam
  8. wow dah new blog utk 2020..im still blog yg sma je..syg nk tkr :)

    BalasPadam
  9. it's good to be back to basic

    BalasPadam
  10. simple yet so cute dan kemas ^^

    BalasPadam