Rabu, 11 Disember 2019

Thank you for invite me my mua

Assalamualaikum semua. Hari ini Rabia pergi butik baru my mua tau. Alaa siapa lagi kalau bukan kak yana.



Welcome kakak . Always bagi hadiah dekat my mua ni. Congrats for new boutique. Oh sorry house boutique .


Makan-makan. Sikit je Rabia makan ya. Heheh. Sikit sikit je Rabia ni makan .



Rabia siap cuci kan gambar ni . Dan hantar terus frame gambar sekali dengan gambar ni dekat my favourite mua - Makeup Artis . Mesti korang ingat Rabia pergi house boutique kak yana sebab nak belajar makeup kan Hehehe. InsyaAllah kalau ada waktu free mesti join class makeup . Apa-apa pun congrats for your new house boutique. Lepas ni boleh lah Rabia shopping lagi.

Alhamdulillah dikurniakan seorang sahabat yang baik pun rezeki kan. Alhamdulillah syukur sangat dapat kenal makeup artis yang baik hati ni.

Dari semalam lagi memang niat dah dalam hati ni nak pergi jugak house boutique kak yana ni. Dah lama tak jumpa dan next time maybe Rabia shopping. Hehe. Always support my mua . That all for today. Thank you for read my blog. 

8 ulasan:

  1. Tahniah untuk your fav MUA bukak house boutique baru.

    BalasPadam
  2. tahniah utk kak yana!
    alhamdulillah..
    semoga bisnes kak yana makin maju.. insyaAllah.. =)

    BalasPadam
  3. Tahniah buat Mua Yana. Semoga terus sukses.

    BalasPadam
  4. menarik tu Rabia , all the best buat Yana :)

    BalasPadam
  5. nanti rabia pun join biz mcm kakak Yana la. mesti laku keras..

    BalasPadam