Jumaat, 6 Disember 2019

Shopping di stadium negeri Kuala Terengganu

Assalamualaikum semua. Jom pakat mari stadium Negeri Kuala Terengganu. Ada jualan guys.. Rabia cuma nak tengok-tengok je orang jual. Last-last my mum beli baju.  Baju tu boleh pakai pergi belajar.

Lepas beli tu. Kakak ni kata nak ambik gambar. Lepas ambik gambar Rabia suruh kakak cantik ni send gambar Rabia dekat WhatsApp Rabia.


Jom follow Instagram ini ya



Thank kak ♥️ Semoga kak dimurahkan rezeki ya. Alahai malu pulak dia snap gambar Rabia.

Jom pakat pergi. Orang terengganu meh pakat pergi stadium negeri Kuala Terengganu.

Esok last day. Cepat pergi tau. Murah-murah je dia jual. Eh nanti nak cuci gambar ni. Heheh. Lawa lah pulak gambar Rabia. Sorry okey. Hari ini Rabia selekeh sikit. Biasa suka pakai baju kurung.

Done save gambar ni dalam pendrive.Nanti nak cuci gambar ni.Esok last day. Rabia ni memang suka pergi cuci mata dekat stadium negeri ni. Sambil cuci mata cuci purse kan? 

6 ulasan: