Isnin, 2 Disember 2019

Happy birthday cikgu ayunie

Assalamualaikum semua.Selamat malam. Esok birthday cikgu ayunie. Cikgu ayunie ni lah yang mengajar rabia subjek Bahasa Melayu semasa rabia form 1 di SMK Tengku Bariah Kuala Terengganu.

Rabia ajar cikgu yunie cara-cara nak buat blog. Rabia juga pernah shopping dengan cikgu yunie. Cikgu ayunie seorang business woman product shaklee. Rabia beli ESP shaklee dengan cikgu yunie lah.

3 DISEMBER 


Esok 3 disember birthday cikgu ayunie. Happy birthday cikgu yunie semoga cikgu dipanjangkan umur dimurahkan rezeki serta berjaya dunia akhirat. Dan semoga bisnes cikgu maju jaya. ❤ 

Kalau korang nak beli product shaklee jom kita terjah blog beliau :

https://starrich4u.blogspot.com/

Itu gambar first time kita berjumpa kan cikgu. Rabia menang contest. Hehehe. Cikgu yunie ajak Rabia keluar pergi makan kfc di giant. Cikgu yunie bagi hadiah dekat rabia. Hadiah menang contest + hadiah birthday hehe. Nasib rabia sempat cuci gambar ni. Kalau rabia rindu cikgu kan,rabia akan membelek album dan melihat gambar ini. Sempat juga studentnya selfie dengan cikgu nya kan.

Apa-apapun rabia nak wish sekali lagi Happy birthdayy cikgu yunie.May Allah Bless U Always. I wish your dreams come true .❤

9 ulasan:

  1. Terima kasih Rabia sayang atas ucapan yang indah ini. Cg juga doakan semoga Rabia menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia dan akhirat. Aamin ya rabal alamin ♥

    BalasPadam
  2. Happy birthday Cikgu ayunie.. nampak muda he orgnya

    BalasPadam
  3. hepi bestday cikgu ayunie..:)

    BalasPadam
  4. cute cikgu rabia... sanah helwahh

    BalasPadam
  5. alhamdulillah ukhwah yg dibina semoga kekal selamanya ^_^

    BalasPadam
  6. Happy birthday Cikgu Yunie.

    Bagusnya cikgu dengan anak murid stiil keep in touch

    BalasPadam
  7. wahh cikgu pun ada blog. Bagusnya masih contact dan berjumpa.

    BalasPadam