Sabtu, 7 Disember 2019

Menang hadiah giveaway di instagram

Assalamualaikum semua. Selamat pagi. Hah. Rabia ada good news nak beritahu ni.Hehe.Sambil-sambil study tu Rabia join lah giveaway dekat Instagram.

Tup tup Rabia menang lah giveaway tu. Nanti boleh lah pasang lampu tidur ni dalam bilik Rabia nanti. Dah lama nak lampu ni .




Nanti kalau hadiah lampu tu dah sampai. Rabia cerita next entry okey. Alhamdulillah rezeki aku. Makin banyak rezeki yang Rabia dapat sekarang.

Walaupun rezeki jodoh tak sampai lagi. It's okey. Rezeki dapat hadiah contest dulu sampai.

Tak sabar nak tengok hadiah tu. Sabar Rabia. Hehe. Nanti sampailah hadiah lampu tu .

Comel lah cute little Cloud Night Light ni


9 ulasan: