It's my birthday 21/12/1996

Assalamualaikum semua. Hari ini 19 december 2019. My parents sambut birthday awal sikit hehehe.



My mum beli cake Oreo dekat Harold's breads di UTC Paya Bunga Square. Rabia dah cakap dekat my parents hari tu tahun ni tak payah sambut birthday la. Sebab tahun ni nak cuci gambar je. Last-last Rabia tukar fikiran. Tahun ni nak sambut jugak lah birthday sendiri ni.

Tahun lepas sambut birthday makan KFC dan kek tiramisu. Tahun ni sambut dengan lebih meriah lagi.


Ini birthday tahun lepas. Sambut di KFC and makan kek tiramisu. My wish is semoga Rabia dimurahkan rezeki selalu , dapat jodoh , dipanjangkan umur .

Rabia harap semoga impian dan cita-cita Rabia tercapai.

Tahun ni sambut birthday dekat TH hotel gong badak. Thank you suyin,wan,rizqin,umi ayah sambut birthday Rabia ❤️




Happy birthday to me ❤️ Doakan rabia semoga dimurahkan rezeki ya. Doakanlah semoga bertemu jodoh dengan  cepat.




Click this video okeyyy. Esok wish lah my birthday ya. 21/12/1996 kan birthday Rabia. Thank kepada yang wish birthday awal-awal tu ya.





























Catat Ulasan

13 Ulasan

  1. Waalaikumussalam. Selamat hari lahir sis 😍

    BalasPadam
  2. Waalaikumslm.. Happy birthday Rabia 🤩🤩🤩

    BalasPadam
  3. sama birthday Rabia dengan anak sulung ammi. She'll turn 11 tomorrow

    BalasPadam
  4. Happy Birthday Rabia!
    May all your wishes and doa come true!

    Sedapnyaaaa makan besorrr tuhh.hehe

    BalasPadam
  5. Happy belated birthday!...My birthday also on on December. 17/12...sis...Semoga dimurahkan rezeki ya...

    BalasPadam
  6. Wahhh lawa kek rabia tu. Happy belated birthday ye rabia

    BalasPadam
  7. Happy belated birthday Rabia. Sama tarikh dengan birthday ayah akak 😊

    BalasPadam
  8. Hepy blated bday. Semoga dipanjangkan usia dlm keadaan sihat dan dipermudahkan urusan.

    BalasPadam
  9. Happy belatas birthday Rabia. Semoga dilimpahkan dengan rezeki yang berpanjangan. Aaminn...

    BalasPadam
  10. happy belated birthday again rabia dear

    BalasPadam