Alhamdulillah 🤲🏻🥺

 Assalamualaikum semua. Alhamdulilah dah naik dah my pendapatan ❤🥺🥰. 


Alhamdulilah 🤲🏻💖 Syukur. Menulis dari hati. Menulis la dengan menyampaikan info yang bermanfaat. Jaga jaga ketika menulis . 

Rabia biasanya suka share makan makan di kedai kedai kan. Sebab apa? Sebab rabia nak naikkan branding business orang lain. Asbab penulisan rabia juga mungkin ramai pergi makan di kedai kedai yang rabia promote kan. 

Okeylah nanti nak tulis pencapaian pada bulan april di buku magic rabia tu. 

Bulan march baru ni tukar lagi template blog. Aduhai. Sebenarnya nak beli template blog . Tapi rasa macam rugi la pulak. Dah la rabia kerap tukar baju blog kan. So rabia guna freebies blog template free je lah. Alhamdulillah la makin lama makin naik la usd my pendapatan tu.

U all suka baca blog rabia sebab apa? Kenapa follow blog rabia? Please respond ❤🥺. Rabia nak tahu je. 


12 ulasan:

  1. Suka sebab penulisan Rabia mudah difahami dan santai. Boleh rasa penulisan yang jujur. Keep going Rabia. Moga murah rezeki lagi. Amiin.

    BalasPadam
  2. alhamdulillah tahniah rabia... kwani cadangkan rabia tulis dengan SEO lagi naik adsense rabia ni..biar naik di mata google entry yg rabia tulis.:)

    BalasPadam
  3. tahniah rabia! suka baca blog rabia sbb penulisan rabia yg simple dan berkisarkan kehidupan harian

    BalasPadam
  4. tahniah rabia! semoga murah rezeki

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah..tahniah Rabia. Teruskan menulis.

    BalasPadam
  6. Tahniah rabia..teruskan menulis dan menyampaikan info ya!

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah tahniah! Sikit-sikit lama-lama jadi bukit orang kata hehe

    BalasPadam
  8. Tahniah.. teruskan share lokasi tempat makan yg best2 tau

    BalasPadam
  9. Bagus Rabia. Satu usaha yang baik :)

    BalasPadam