Assalamualaikum semua. Hai u all. Nak menangis pun ada. Tak sangka la ada yang tengok my channel YouTube sampai boleh 1 K video rabia cakap pasal makan mustanir tu . Satu lagi video rabia tengah drive masa ujian test bbda tu . Video tu my mom yang record kan. Rabia saje je post dalam YouTube . Tengok tengok naikkk lahh views .


Gambar atas sekali tu . My channel YouTube . Senang la lepas ni search je nama YouTube channel rabia ya . Rabia tukar cover tu guna app canva je . 

Support rabia ya . Terima kasih yang support tu 🌹. Nah bunga untuk u all . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹. Banyak bunga nak bagi .

Bab cakap tu kelakar la. Rabia kan pendiam . Nak cakap pun malu . Its that me kalau u all nak kenal lebih rapat lagi . Dalam blog je cakap banyak . Jumpa depan depan senyap la 😂. Okey la doakan moga rabia dapat silver button tu . Itu juga salah satu impian rabia la .