Biskut sarang semut

 Hai dan assalamualaikum semua . Letihh nyaa 😭😭😭😭. Sebab tu kalau orang nak order biskut raya . Rabia tak nak ambik tempahan dan tak nak business. Letihhh. 😭 

Umi saya tolong ni . Kalau buat sorang sorang memang tak akan buat nya . 









Chocolate rice ni lah sedapp letak atas biskut sarang semut tu . Letak banyak lagi sedap. 



Lepas solat zohor . Nak tidur laaaa. Letihh . Esok nak buat biskut kurma . Nak buat 3 jenis biskut je. 

Biskut sarang semut is done ✅

Okeylah guys nak rehat sekejappp . 

Kacau je mentega tu . Sepatutnya guna mixed. My mom kata kacau je. Sebab tak banyak pun biskut . Hehe. Masa muda ni lah kena kerja kuat kan u all. Tak boleh bayangkan macam mana orang berniaga buat biskut raya ya . Mesti penat. Rabia buat satu jenis biskut ni pun mengeluh dah la . Letih hehe. 

U all baking biskut raya tak lagi ? 

Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. Selalu buat kuih ini menjadi semangat untuk rasa mood raya, tahun ini kalau tak dapat rentas negeri nak buat kuih raya juga tiada semangat. Biskut sarang semut ini antara biskut yang Tarot akan makan pada 1st Hari Raya

    Jemput baca dan komen,
    https://tarotthefool.blogspot.com/2021/04/part-3-3-baboons-on-selangor-road-trip_23.html

    BalasPadam
  2. rajinnya rabia buat sendiri biskut raya. Tahniah...

    BalasPadam
  3. Esok share resipi biskut kurma sebab tak pernah buat.. :)

    BalasPadam