Buku magic

 Assalamualaikum semua. Rabia dah catat apa yang impian rabia tercapai . Syukur sangat. Lepas ni rabia akan terus berusaha lagi untuk mencapai impian rabia. Nak jadi youtuber dan blogger terkenal di dunia. 


Ni baru catat untuk bulan april ni. Ada jugak yang tercapai pada bulan march. Bulan februari je ada tak tercapai lagi impian nya 😂. 

Sebenarnya kita kena target la nak apa dalam hidup ni kan. Asyik berangan nak jadi macam ni la. Apa apa je lah. Harap buat la buku magic macam ni. 

9 ulasan:

  1. Alhamdulillah, semoga tercapai impian rabia :)

    BalasPadam
  2. Congrats dear..

    Sis tag Rabia dekat sini >> https://ramaramapendek.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    BalasPadam
  3. Akak cuma hanya ada journal saja untuk track and tulis apa yang akak nak achieve tahun ini :) Congrats Rabia dah 1K.

    BalasPadam
  4. alhamdulillah. semoga terus sukses :)

    BalasPadam
  5. semoga semua impian rabia akan menjadi kenyataan. Aamiin...

    BalasPadam
  6. betul, kena ada proper planning supaya kita boleh achieve impian kita. Tahniah Rabia :)

    BalasPadam
  7. Semoga impian Rabia dipermudahkan.. Aamiin..

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah.. keep going ya :)

    BalasPadam