Assalamualaikum semua. Rabia ada create group WhatsApp belajar buat blog . 

So majoriti ramai dah ada blog . Dan alhamdulillah my student sudi la belajar buat blog . Rabia panggil diorang student rabia sebab rabia ni cikgu mengajar cara buat blog serta nak pasang akaun AdSense jugak . 




1) https://cahayanienabloggerz.blogspot.com/


2) https://starrich4u.blogspot.com/2019/12/hello-december.html 

3) https://lovelybeautyofmomlife.blogspot.com

4) https://solehahdirimu.blogspot.com

5) http://ciknajihahzabidi.blogspot.com/?m=1

Okey ini sahaja yang ada blog 🌹❤ Yang tak ada blog lagi tu tak apa . Maybe busy kan. Tak sempat nak buat blog lagi . So rabia harap anda semua faham apa yang rabia ajar ya . Keep going 😘.

Jom follow blog my student ni ❤ Eh eh rabia dah jadi cikgu blog la. Semoga ilmu yang rabia sampaikan dekat u all diberkati . 

U all nak masuk jugak ke belajar buat blog ? DM rabia dekat facebook ya. Rabia cuma ajar basic je. Saya bukan sifu. Ada yang lebih pandai dari rabia dalam bab blog . Saya cuma ajar sekadar ilmu yang saya tahu . Dan saya apply .