Assalamualaikum semua. Hai u all. Selamat malam. Rabia tadi lepas lipat baju tu semua. Lipat inner snowcap berhantu pulak. Susun dalam bekas . Baru malam ni tiba tiba rabia rajin lipat inner snowcap ni. Selama ni pakat letak je dalam laci almari tu . Tiba tiba rajin pulak malam ni 🤣😂. Sebab senang nak ambik . Time nak pergi jalan. Mula lah terpinga pinga mencari nya. Letak dalam bekas macam ni comel lah sikit . Kemas je.


Lipat macam ni je lah. Maybe sebab beli inner baru tadi lah tu. Jadi rajin tu nak lipat lipat inner ni 😍. Okeylah guys nak tengok tv lah pulak.