Menu berbuka

 Assalamualaikum semua. Menu berbuka hari ini memang mewahh laa. Hajat nya nak moreh di kedai jugak malam ni. Dah makanan banyak dooh lalu kan. Makan dulu apa yang ada di rumah ni. Sotong celup tepung makan di kedai semalam bawak bungkus balik makan berbuka puasa hari ini. 

Salam ramadhan 16

- Tomyam udang

- Sotong celup tepung 

- Keropok goreng

- Tembikai






Sambung makan lepas terawih pulak la. Padan dah makan banyak. Sahur makan kurma pagi tadi. Biskut raya sikit je. Minum air kosong dengan susu magnolia sikit . ❤😐. 

Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. Ada keropok lekor. Banyak juga lauk.

    BalasPadam
  2. uuiish sotong goreng tepung tuuu fav tu sedapnya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. samala siti..fav jugak..
      bila p kedai tapau makan nampak sotong memang wajib ambil x kira la masak apapun hehehe

      Padam
    2. best berbuka dgn family kan.. sy sepanjang puasa ni most of the time berbuka sorang2 ja sahur pun sorang.. 2 3 kali ja berbuka d luar dengan kawan2

      Padam