Rezeki menang giveaway

 Assalamualaikum semua. Ya Allah 😭 Tak sangka rabia menang giveaway ourcase lagi sekali . 

Hari tu kan rabia menang dah kan . Dapat casing free . 

Ni lagi sekali dapat pulak 😭😭😭😂. 

Asalnya nak bagi hadiah casing free dekat kawan. Tapi tertulis nama rabia dan jenama phone rabia. Nanti dia nak pos dah . 

Sorry my friend. Maybe tak ada rezeki untuk kawan ku. 



Tengoklah active rabia kan ❤ Rabia mention selalu ourcase di my insta story tu. Yeayy. Tak terkata nak kata . Memang rezeki di bulan ramadhan 😭😭😭😭. Ya Allah. Terima kasih sangat . Rabia menang jugak akhirnya. Berapa bulan dah rabia tag nama kawan kawan. 

Catat Ulasan

5 Ulasan