Assaalamualaikum semua. Hai semua. Hari ini rabia ada la tengok dekat tik tok tadi. Kebiasaanya orang business dia simpan segala resit kan . Rabia ikut lah cara cara dalam tik tok tu. Resit makan di kedai dan resit shopping rabia tampal di atas kertas putih dan kertas warna pink . 





Tampal resit di atas kertas putih - Yang ni resit makan di kedai .

Resit shopping tampal di kertas warna pink tu. Meh nak belanja tik tok rabia pulak.


Punch je lubang tepi kertas yang dah ditampal resit tadi . Masukkan dalam file tau . ❤ Senang kan ? Jangan buang segala resit pembayaran makan di kedai tu. Resit membeli belah pun. Simpan macam rabia buat tu .