Pair assigment

Assalamualaikum semua. Kelam kabut semalam nak buat assigment ni. Dah la pair assigment pulak. Kawan rabia balik kampung. Pair assigment bermaksud berpasangan dengan kawan.

Tapi senang je kan rabia buat material. Rabia explain how to play game ini dekat zati. Zati translate in English and then taip semula dekat Microsoft word. Then dia send balik macam gambar di bawah ni dekat rabia melalui WhatsApp. Dan rabia terus print dan laminate

Due date assigment ni pada malam ni.Lepas tu pagi tadi rabia pergi ke pustaka seri intan untuk laminate.


Done laminate. Rabia rasa due date week 4. Tapi tengok dekat portal malam ni last due date. Nasib la sempat buat jugak. Nak kena snap gambar permainan lagi. Nak submit lagi. Alhamdulillah dah selesai submit online dan laminate.

Nanti nak jawab forum pulak. Assigment tu semua. Harap cepat habis belajar laaa. Hmmm.. Nak menangis je rasanya.

Doakan rabia ya. Dah tak lama nak habis belajar. Banyak subjek dah rabia belajar. Yang nervous nya nanti kena belajar bahasa mandarin dan bahasa Arab. Huwaaa nak menangis lahhh.

Jangan repeat paper je lah. Cukup la sekali seumur hidup ku repeat paper English 2 je.

Bukan senang nak berjaya. Sekarang ni pun rabia dan kawan-kawan satu group rabia sedang buat proposal menziarahi rumah fakir miskin. Buat proposal lah pulak.

Kadang-kadang kita rasa dah submit dah assignments tengok portal eh aku tak submit lagi assisgment? Atau tersalah submit ke. Atau terlepas pandang kan.

Sebab tu kena catat bila nak kena submit tu semua. Catat week ke berapa dan tarikh nak hantar assisgment dekat lecturer bila?

Ini pair assigment approaches mathematics and science. Rabia fikir juga la siap Google nak ajar kanak - kanak bermain permainan apa melalui matematik ni. Last-last rabia buat button counting je.

Cepat la habis belajar. Habis belajar nak rehat la dulu. Nak rest minda ni. Lepas tu baru lah fikir nak kerja tadika dekat mana pula.



Catat Ulasan

4 Ulasan