Ahad, 12 Januari 2020

Makan lagi

Assalamualaikum semua. Selamat petang. Rabia baru makan ni. Makan mee jawa dan chicken pop corn with french fries.


Chicken pop corn with french fries rm 5.00


Rm 5.00 

Ingat petang ni nak jogging la. Entah la rabia ni kurang sihat je. Ni asyik makan je. Kita sebagai perempuan ni kan. Stress ke, gembira ke, sedih ke mesti suka makan banyak - banyak kan.

Petang nanti entah la nak makan ke tidak. Kalau waktu malam memang rabia tak makan dah. Minum air kosong je malam-malam ni.

Sejak akhir - akhir ni kuat makan la. Sebab rabia ni ada gastrik. Dulu rabia consume Esp shaklee. So memang jarang la gastrik tu datang. Sebab tu rabia selalu pergi hospital minta ubat gastrik dengan doktor.

Just nak share makanan rabia makan tu memang sedap. Hehe. Tengah stress pun boleh happy dengan makanan kan. 

Banyak nya french fries tu. Habis ke tak nak makan ni. Umi ayah rabia memang tak suka la makan benda macam tu.

Pagi tadi makan nasi goreng je. Tu pun rabia letak sikit je nasi goreng dalam pinggan. Hehe.

Okey la rabia nak makan ni. Kenyang sangat ni. Syukur alhamdulillah. Dah kenyang dah. 

InsyaAllah lepas ni rabia share makanan apa yang menarik dan restaurant mana akan rabia terjah nanti. Stay tuned guys. 

13 ulasan:

  1. Semestinya stress memang kena makan la sebagai terapi.. Hehe.. Ganu banyak tempat makan sedap-sedap. Rindu nak makang kepok lekor ganu ngan sata.. Yummy.

    BalasPadam
  2. Mee jawa.sedapnya la.Bertahun dah rasanya tak makan.

    BalasPadam
  3. hehe makan je jangan banyak fikir. hehe..

    BalasPadam
  4. assalamualaikum... selamat tahun baru 2020... maaf laa baru sempat nak datang jenguk ke blog ni... insya allah sy akan kembali fokus sm mcm sebelum ni.... harap2 tak serik utk terjah blog sy nanti ya...

    BalasPadam
  5. Mee jawa tu sedap kan Rabia. Akak pun suka makan

    BalasPadam
  6. sedapnya dapat makan mee jawa tuu...kalau Umi ke Sabak Bernam mesti singgah pasar beli mee jawa dia tu...sedapp

    BalasPadam
  7. sis pun suka makan tap nak kurus..acaner tu

    BalasPadam