Good morning

Assalamualaikum semua. Good morning. Hari ini bermula lah rutin aku pergi ke kelas seperti biasa. Tinggal beberapa sem je lagi. InsyaAllah sem ke 6 praktikal. Sem 7 masuk class balik seperti biasa. Rasa nya sem 7 tu 2 subjek je. Bahasa Arab dan bahasa mandarin. Hmmm..

Hari ini rabia nak tunjuk gambar rabia selfie before pergi kelas.


Tudung tu rabia beli dekat pasar penarik setiu baru-baru ni.

Ya Allah kuatkan aku ya Allah. Aku nak belajar. Aku nak habiskan belajar ni. Nak dapat jugak diploma.

Bermula lah start tidur lewat malam. Study and buat assignments.

Alhamdulillah la semasa rabia cuti semester baru ni. Rabia dapat buat aktiviti yang berfaedah seperti masuk kelas bakeri.

Hari ini rabia tak berapa sihat. Rasa macam nak demam balik. Hehe.

Semoga result semester ke 5 ini lebih baik daripada sem sebelum nya.

Doakan rabia ya. Thank you u all selalu bagi kata - kata semangat dekat rabia. Selalu bagi motivasi kepada rabia.

Sem 5 ni just belajar 2 subjek je. Sebab sem 5 ni semester pendek. Macam mana ya nak belajar sambil rasa have fun?

Sebagai seorang pelajar mesti akan rasa stress apabila final exam akan tiba pada waktunya. Dan akan stress dengan assignments kan. Macam mana u all prepare your study at university? Share story dekat rabia. Please.. That all for today. Thank for read my blog. 

Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. semoga cepat sembuh rabia. Banyakkan minum air mineral ye

    BalasPadam
  2. Semoga dipermudahkan segala urusan di dunia dan akhirat.

    BalasPadam
  3. Aamiin..semoga dapat result yang okay dan belajar pun okay jugak Rabia..

    BalasPadam
  4. good luck Rabia...all the best

    BalasPadam
  5. sis JM dah lalui zaman student ni,...mmg stress dan rasa nak cepat habis je..tp RABIA kena enjoy tau baru rasa seronok belajar..x lama dah tu..nanti dah keje pun stress jgk heee

    BalasPadam
  6. good luck ye rabia darling.
    moga sukses abiskan study.

    BalasPadam