Makan - makan

Assalamualaikum semua. Pagi tadi sebelum makan nasi lemak. Rabia beli donut. Lepas makan nasi lemak, makan kuih, baru la masuk dalam kereta teruskan perjalanan nak pergi dengar kuliah ustaz. Perjalanan nak balik rumah tu. Rabia makan la donut ni. Sedappp. Lokasi kedai mee soto gong kapas.


Kedua - dua donut ini rabia makan sekaligus terus. Makan ke telan ni. Heheh. Sedap la dan rasa manis hehhe. Tak apa jangan risau rabia dah pergi jogging dan setiap petang rabia amalkan minum oat.

Tak tahu la sejak bila la rabia suka makan manis - manis ni. Patut la senyum pun manis. Makan benda manis rupanya.

Ada pelbagai jenis donut tadi. Tapi rabia suka donut chocolate ni. Yang strawberry pun ada.

Biasanya pakcik tu tak jual pun donut ni. Hari ini rabia dan umi ayah pergi makan dekat mee soto gong kapas ni. Rabia ni sebelum makan nasi mesti tertengok - tengok kuih dulu. Kalau rasa nak makan kuih tu. Rabia terus je ambik.

Tengah stress pun boleh jadi happy bila time makan. Maklum la tengah stress dengan assignments kan. Hehe. Kita enjoy la dulu dengan food. Sebab tu rabia makan makanan manis ni. Jarang sangat rabia makan makanan manis ni. Sejak akhir - akhir ni je suka makan manis. Lepas tu jogging la pula.

Rabia cuma nak beritahu memang sedap donut ni. Lama tak makan donut. U all suka makan donut tak? Ke tak suka makan? Sebab manis kan?

Okey that all for today.  Goodnight u all. Sweet dreams. Assalamualaikum. 

Catat Ulasan

3 Ulasan

  1. haip jangan dok makan benda manis sangat.. sekali skala xpa.. minum air masak bnyk2..

    BalasPadam
  2. alaa terasa nak makan donut pula sya sekarang huhu

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2020/01/how-was-my-2019.html

    BalasPadam
  3. sedapnya. lama tak makan donut.

    BalasPadam