Selasa, 14 Januari 2020

HerbaLine Kuala Terengganu

Assalamualaikum semua. Hari ini rabia pergi ke herbaLine Kuala Terengganu. Rabia ada cakap kan hari tu muka rabia ada bintik2 kecik tu. Rupanya muka rabia ada sista.

Sakit sikit je masa dia titiskan ubat tu. Dia guna jarum juga la. Titiskan ubat tu di atas bintik-bintik dekat muka rabia tu. Dia tanya rabia nak kahwin ke? Hehe tak la. Rabia buat ni pun sebab nak nampak cantik je.

Semasa kitaorang bersembang tu. Akak cantik ni siap bagi air.  Sedapp sangattt..







HerbaLine Skin Essentials (M) SDN BHD , NO,943, Jalan Sultan Manmud,Kuala Ibai 20400,Kuala Terengganu, Tel : 09-6163377 H/P: 014-7104975

Thank you to staff HerbaLine . Staff dia cakap rabia kena buat facial pula lepas ni. My mum pun buat jugak tadi buang bintik-bintik sekali dengan ketuat di muka tu.

Staff tu cakap awak ni boleh tahan sakit ya. Orang lain kan dah tak nak buat dah. Hehehe..Sebenarnya rabia pejam mata kan. Bawah mata rabia tu la ada bintik-bintik . Nak kata biji kolestrol bukan la.. Ni lebih kurang penyakit sista.

Jomm pakat pergi ke sini. Eh rabia lupa la nak snap gambar dengan owner nya.. Sekali dengan pemandangan nya dekat SPA ni..Memang best la.

Kena jaga pemakanan,kena jaga muka , kena jaga kecantikan,kena jaga semua tu la. Nanti nak facial muka la pula.

Ni sebab terjadinya sista dekat muka rabia tu,sebab rabia tak jaga makan. Banyak makan makanan berminyak,makeup pun selalu tukar-tukar foundation,blusher tu semua.

Tak ingat nak selfie dengan staff herbaLine tadi. Alaaa next time la selfie hehehe..Next time nak buat facial muka..





Nampak tak kemerahan di muka rabia tu. Itulah bekas dia buang bintik2 sista di muka rabia tu.

Sakit sikit la balik rumah letak ubat yang dia bagi tu. 

11 ulasan:

  1. Kita wanita memang lah kena jaga sikit penampilan kita. Lagi-lagi macam akak dah kawen ni. Nanti En Abg Otomen tengok, kusam je muka.mulalah ditanyanya tak cuci muka ke..

    BalasPadam
  2. best jugak dapat buat facial kan?

    BalasPadam
  3. First time mama dgr brand ni tapi nampak produk dia bagus2

    BalasPadam
  4. bintik sista ni sama mcm milia kot? sebab dia mcm jerawat tapi bukan dan Umi pun nak buang jugak sbb rasa buruk sgt kat muka ni

    BalasPadam
  5. Kalau bawah mata tu memang sakit lah nak buang. Kak ana pun x tahan. Hehe

    BalasPadam
  6. bintik bintik SISTA? pertama kali dengar ni

    BalasPadam
  7. nampaknya kulit rabia serasi dgn produk ni

    BalasPadam
  8. aduh.
    ngilu aida tgk tu, rabia.
    sure pedih ekk :(

    BalasPadam