Isnin, 27 Januari 2020

Jalan-jalan makan makan

Assalamualaikum semua. Hari ini rabia pergi jalan - jalan makan makan. Mula - Mula rabia pergi hospital dulu. Lepas tu dekat hospital tu rabia tengok ada orang buka booth jualan. Rabia pergi jumpa doktor dekat HSNZ Kuala Terengganu.

Lepas sudah jumpa doktor tu la. Rabia tengok ada akak tu bukak booth jualan. Lepas tu rabia shopping.



Semua ni rabia shopping dekat HSNZ je. Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Lepas tu pergi makan dekat luar. Lepas tu kan rabia singgah la kedai nasi kerabu MHI. Hehe. Lama dah tak makan nasi kerabu awak. Nasi kerabu kawan rabia tu.


Thank you hafiz. Hehe. Sedap nasi kerabu awak. Rabia pernah story kan nasi kerabu MHI dalam blog ni. Kedai dia depan panji curve gong kapas. Dekat kedai orang jual kuih banyak - banyak tu.



Rabia dah tag nama owner kedai ni. Pergi lah DM dia nak beli nasi kerabu MHI dengan dia. Nak walk in kedai dia pun boleh. Tak ada masalah. Hehe. Semoga awak dimurahkan rezeki ya. Memang sedap nasi kerabu awak.

Puas hati jalan hari ini. Hari ini hari yang paling buat rabia happy. Hehhehe.

Nanti nak basuh dulu inner snowcap rabia beli tu. Hehe. Nak matching dengan tudung kan. Nak nampak bergaya sikit. Heheheh. Okeylah rabia nak basuh tangan dulu ni. Baru lepas makan nasi kerabu MHI. Sebelah tangan tengah update blog ni.

Selamat petang dan selamat beristirehat. 

7 ulasan:

  1. nampak sedaplah nasi kerabu tu rs mcm dah lama x mkn

    BalasPadam
  2. kat pantai timur nasi kerabu sedap2 hehe..

    BalasPadam
  3. Suka juga makang 'rice to wednesday' ni

    BalasPadam
  4. makan sakan ni bukan jalan sakan haha

    BalasPadam
  5. Nasi Kerabu, masakan PantaibTimur ysng digemari oleh semua. Om nom nomm... Sedapnya lahai nampak nasi kerabu tu

    BalasPadam
  6. best nampak nasi kerabu tu 😋

    BalasPadam
  7. 28 tahun, tak pernah skali pun makan nasi kerabu.
    One day nak cuba jugak sebab nampak sedap sangat.

    BalasPadam