Sabtu, 18 Januari 2020

Cuci gambar 2019

Assalamualaikum semua. Selamat petang. Hari ini rabia nak share koleksi gambar yang telah rabia cuci.






Ada banyak lagi gambar. Tapi gambar yang lain-lain tu kebanyakkan gambar dengan kawan - kawan dan juga gambar family.

Gambar rabia la yang paling banyak kan. Nanti nak cuci gambar lagi. Gambar birthday rabia tak cuci lagi. Gambar so tompok si mishai pun tak cuci lagi.

Gambar kucing pun nak kena cuci juga. U all masih cuci gambar or photobook je?

Jumlah harga kesemua cuci gambar : RM 24

Saiz gambar : 4R

Fujifilm digital imaging Foto Wira HFS SDN BHD. 86-E Jalan Masjid Abidin, 20100 Kuala Terengganu.

Tel & Fax : 09-6228010

Album je rabia tak beli lagi. Biasanya album rabia beli dekat mydin je.

Setiap tahun cuci gambar. Hehe. Kenangan kan. Cantik kan gambar rabia tu. Hehe.

Gambar dari zaman kecil hingga dewasa ni. Semua gambar ada.

Jom cuci gambar sekarang. Dah hilang gambar nanti menangis la. Sebab tu rabia tak simpan sangat gambar dalam phone. Dah la selalu tukar phone. Mula la semua gambar hilang.

Sebab tu rabia cuci gambar awal - awal. Hehe. Hilang gambar memang tak best. Hurmm.

Selain cuci gambar rabia buat juga cute book. Ada entry dalam blog rabia dah share apa itu cute book. Photobook je tak buat lagi. Okey. That all for today. Thank for read my blog.


15 ulasan:

  1. comel2 semuanya...dah jrg cuci gambar, photobook pun x buat..selalu simpan dlm hard disk je..

    BalasPadam
  2. Nak cuci gambar anak-anak dan family je. Tapi, tu la. Selalu lupa bila ada duit. Hahah

    BalasPadam
  3. Bagus la cuci, akak banyak sangat gambar sudahnya tak tercuci

    BalasPadam
  4. bagos rabia rajin cuci gmbr..
    elok jgk camni xdela kejadian menangis bucu katil sbb gmbr ilang.
    nt akk nk cuci gmbr jgk la..
    syg plak gmbr byk2 terperuk je dlm laptop

    BalasPadam
  5. niat di hati dah lama nak cuci gambar.
    letak dlm album.
    malas nak buat photobook. takde masa!
    tapi tu la. tak sempat nak pilih gambar nak dicuci lagi, rabia.
    kesibukan ntah hape hape.

    BalasPadam
  6. cantiknya gambar-gambar rabia. Nanti nak cuci jugak la sebab digital ni kadang2 boleh je hilang.

    BalasPadam
  7. Maniss.. mama selalu buat photo book terus

    BalasPadam
  8. Rajinnya Rabia cuci gambar.
    Mrs. A kalau cuci pun gambar hariraya je sebab nak bagi mak dan mak/pak mertua tengok dalam phone kecik depa pun tak tengok sangat.
    Mrs. A so far tak pernah buat photobook cuci biasa je 4R juga.

    BalasPadam
  9. terbaek.. buat kenangan masa depan :)

    BalasPadam
  10. waalaikumussalam. dah lama takda cuci gambar. semuanya simpan ja dlm laptop. harap laptop tak rosak. huhuhu

    BalasPadam
  11. rajinnya rabia cuci gambar, bgus boleh belek untuk jadi kenangan

    BalasPadam
  12. rajin cuci gambar.. tp bgus la sbb blh belek blh tengok. kalo kite simpan dlam disk time nk tengok kena kalot bukak laptop

    BalasPadam