Cuci gambar

Assalamualaikum semua. Selamat pagi. Tadi kemas-kemas bilik, rabia terjumpa gambar rabia dan kawan-kawan group assignment sem 4 dalam bilik. Ingat tak rabia dan kawan - kawan rabia pernah ke satu tadika ni. Untuk mengajar lesson plan tentang bunga.



Tak lama dah lah rabia nak habis kan belajar kan. Rabia suka mengajar kanak-kanak. Rabia memang dah niat di hati ini nak jadi seorang guru.

Alhamdulillah la. Kelmarin dah siap buat proposal assignment. Nanti rabia cuci gambar ya. Next entry rabia share pasal proposal apa rabia dan group assignment rabia buat ya.

Rabia doa, semoga rabia cepat habis belajar dan dapat segulung diploma. Tu je niat rabia. InsyaAllah kalau dah habis belajar nanti. Rabia plan nak kerja dulu. Kerja jadi guru Tadika pun dah okey. Sesuai dengan course yang rabia ambik kan.

Sejak rabia belajar ni, pelbagai dugaan dan pelbagai kerenah manusia yang rabia kena hadap. Kena hadap dengan kawan - kawan group assignment ni.

Nak minta u all doakan semoga semester 5 ni rabia dapat pointer yang lebih baik dari sebelum ni ya.

Apa yang rabia plan lepas habis belajar adalah nak kerja je. Nak sambung belajar lagi tak? Ke tak nak hadapi kerenah manusia dah? Ermmmm. Itu atas diri rabia la. Kalau rabia rasa nak sambung Degree. Rabia sambung je. Perangai orang kita tak boleh nak ubah.

Perangai kita ni, kita kena ubah dulu. Tu je entry pada pagi ini. Assalamualaikum 💕 

Catat Ulasan

0 Ulasan