Chicken popcorn

 Assalamualaikum semua. Pagi tadi Rabia goreng chicken popcorn ni . 


Chicken popcorn Rabia its done 🥰 . Hehe . Nak tulis caption dekat Instagram tak bolehhhh sedihhh sangat 😪. 


Ermmmm please help me . Nak main contest tak boleh . Nak buat macam mana ni ehhh helppp meeee guyssss ? Nak tulis caption di IG tak boleh jugak ni . Nak update masak kan di IG tak bolehh jugakkk . 

Update dekat blog je lah boleh nya . Frust sangat 😭 .

You Might Also Like

14 Comments

  1. Kalau anak-anak kecil dihidang chicken popcorn begini, gerenti licin sekelip mata!

    BalasPadam
  2. sedapnya ayam popcorn tu :)

    dah kenapa ig macam tu? sorila tak dapat membantu, sis pun dah berkurun tak buka ig sendiri..

    BalasPadam
  3. Sedap popcorn chicken. tak pasti lah sebab apa jadi macam tu. Mungkin ada melanggar terms ig kot tu. cuba contact ig kat help tu.
    setting>help>report a problem

    BalasPadam
  4. ig kena report as a spammed kot..? kite pulak tak boleh masukkan link blog dlm fb atau ig..

    BalasPadam
  5. Bestnya makan popcorn tengah2 cuti ni. IG tu maybe dia ingat kita spam. Ada like or follow orang banyak sekaligus tak?

    BalasPadam
  6. Sedap pop corn nih.. hehe.. Akak jadi camtu haritu kat Instagram, caption x leh letak..tapi dalam story boleh.. then akak buang link blog kat profile tu... kalau awak tengok ig akak, dah tak letak ig link.. sebab nanti takleh post gambar bersama caption.. gambar kosong je boleh... Kalai report kt ig pun x jadi apa.. byk kali dah try mse tu.. sampai tag kat story.. x jadi apa gak. hahahaha.. so member suruh buang link kat ig profile tu... skrg dah ok.. tinggal facebook ni malasnyaaaa haih... leceh sikit..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeayy tq kak sy try buat mcm kak buat tu buang link di ig tq sgt2 kak 😍

      Padam
  7. Mungkin IG awak kena report as spammed.. Cuba try buat report then maklumkan pada IG tue...

    BalasPadam
  8. Nampak mcm.krmq.block la ig rabia tu

    BalasPadam
  9. sedap popcorn ni makan panas2.
    krup krap krup krap :)

    BalasPadam