Shopping time

 Assalamualaikum semua . Hai u all .Baru balik dari mydin mall . Lari habis bajet . Benda yang tak perlu beli pergi beli . Hahha. Tak adalah . Musim pkpb ni kan lapar sokmo kan . Jadi nak masak la duduk rumah ni . 



Ini baru sikit . Ada lagi tambah tadi . Memang tak sempat ambik gambar dah .


Tapi banyak beli makanan la . Barang dapur gitu la . Hehe . 

Tengok resit fuhyoooo banyak nyaaa. Hehehe . Okeylah u all biasa buat bajet harga dulu tak sebelum shopping ? 


You Might Also Like

6 Comments

  1. sis takde buat bajet harga sbbnya dah biasa memang barang yang sama selalu di beli. selalu shopping ni sis buat 2 minggu sekali ataupun sebulan sekali. Kalau beli sebulan sekali, mmg cecah la dalam rm350 dan kalau 2 minggu sekali tu dalam RM200 cmtu. padanlah dengan belanja family sis yg ada anak ramai ni :D

    BalasPadam
  2. dulu dulu buat bajet. sekarang anak dah ramai, dah takleh nak bajet. swipe aje

    BalasPadam
  3. sesekali buat bajet juga. tapi list tu wajib ada lah

    BalasPadam
  4. Sama la buat bajet buat list pastu terlajak beli lain jugak hehe

    BalasPadam
  5. Aigooo byknya shopping.. panick buying ke ni hihii

    BalasPadam
  6. akak x pernah bajet pun, Rabia.
    semua benda adalah perlu. pastu bwk anak2 soping, hmmmm...
    abis segala yg tak perlu pun masuk troli.
    RM300+ tu da biasa :)

    BalasPadam