Tea o by Rabia

 Assalamualaikum semua. Hai selamat pagi. Pagi tadi dalam pukul 6.58 tu Rabia sedang membancuh tea o . Sebab my mom pesan nanti buat tea o ya. Umi nak pergi beli nasi lemak . 


Dah siapp hehe . Ini challenge buat air lah pulak. Biasa masak je kan . Setakat ni tea o dan milo je lah Rabia pandai buat tau . Kalau kopi tu my mom buat sedapp . Rabia kalau buat tak sedap lah kopi tu . hehe. Lagi satu rabia kurang minum kopi ni . 

Kalau nak ajak Rabia coffee coffee dekat luar pun . Fikir banyak kali jugak nak minum apa lah . Hehe Rabia tak minum la coffee tu. Nescafe pun jarang jarang minum . Sebab rabia sakit kepala kalau minum nescafe . 

Tea o dan milo je lah yang Rabia pandai bancuh pun . Jus sunquick . Hah pandai bancuh bancuh macam tu je lah . 

Okey done membancuh tea o khas untuk umi ayah 😍 

You Might Also Like

2 Comments