Assalamualaikum semua. Selamat petang . Rabia tengah makan ni sambil menulis blog.

Baru - baru ni my mom pergi ke cawangan Ramly Burger tau . So my mom beli french fries ramly ni memang sedap . Tak ada rasa perasa tu . 




Okey nak sambung makan ni hehe . 

6 ulasan

  1. Waalaikumussalam. Kak pun suka produk ramly. Best fries dia 😁

    BalasPadam
  2. Kebanyakan produk Ramly memang terbaik dan sedap. Akak sekeluarga memang peminat dan pengguna produk Ramly

    BalasPadam
  3. best guna air fryer ni. kentang pun tak berminyak sgt bila masak..

    BalasPadam
  4. Best kan ada air fryer.. hehe

    BalasPadam
  5. Suka juga beli fries crinkle cut tapi bukan brand Ramly. Susah gak nak jumpa brand ni.

    BalasPadam