Tukar template blog baru 2021

 Assalamualaikum semua. Hai u all. Malam ni Rabia tukar baju blog sempena tahun baru 2021. Hehe . Tapi ada iklan lah pulak . Apabila Rabia scroll nak baca entry blog ni . 

Coding Rabia masukkan tadi okey je. Its okey lah. Asalkan dah puas hati boleh tukar baju blog tahun baru ni . 



Rabia berazam nak tukar baju blog ni sempena tahun baru 2021 ni . Tercapai pun impian Rabia nak tukar baju blog cuma nya my wishlist nak beli laptop baru sebenarnya . Tapi laptop lama tu masih boleh guna lagi . Cuma dia berat sikit lah . Dari zaman kolej pakai laptop tu sampai sekarang masih pakai tau . Tak ada rosak apa pun . Cuma berkenan pula dekat laptop yang baru . Hehe. Sabar lah . Ada rezeki adalah kan .

Okeylah nanti ada entry baru Rabia update . Terima kasih sudi singgah blog Rabia . Semoga penulisan Rabia ni membuatkan u all suka membaca nya .

Nanti nak cari top pengomen until bulan januari 2021 ni . Stay tuned guys .

2 ulasan

  1. Ha'aa.. Bila akak nak baca entri awak, dia keluar iklan dan terus backlink pada entri lain yang bukan entri blog awak.. akak terpaksa tekan (x) kat atas tue, then baru dapat baca.. hihihi kena check balik coding tue..

    BalasPadam
  2. Rajin tukar template blog. Saya pun dah lama tak hadap coding ni.

    BalasPadam