Jom support orang business

 Assalamualaikum semua. Musim PKP ni hanya dibolehkan take away dan delivery food je kan . So Rabia nak bantu peniaga - peniaga di luar sana dengan hanya Rabia share jualan mereka di facebook Rabia ya. Setakat tu je Rabia mampu bantu . Semoga akak - akak dan abang abang semua dimurahkan rezeki . 


Sama - sama kak . Semoga akak pun dimurahkan rezeki sentiasa .❤ 

❤ Sama - sama kita support dan bantu peniaga peniaga di luar sana untuk mencari rezeki . 

You Might Also Like

5 Comments

  1. semoga dimurahkan rezeki. nice sharing :)

    BalasPadam
  2. glgn peniaga antara yg tjejas musim pandemik ni. skrg, proses bsns guna on9 👍 bangga parents Rabia dgn sikap Rabia suka tlg org. moga Allah permudahkan urusan Rabia

    BalasPadam
  3. akak plak, tukang beli.
    pantang la ada org iklan kat fb, terus aida oder kalau nak.
    anta depan pagar rumah. best!
    sama2 la kita bantu perniagaan org, kan, Rabia.
    sama2 kongsi rezeki.

    BalasPadam
  4. Bagus promote bisnes orang. Masing masing struggle untuk survive masa pandemik ni. semoga dimurahkan rezeki peniaga peniaga di luar sana. Aaminn

    BalasPadam