Assalamualaikum semua . Kelmarin kan Rabia pergi makan dekat cafe hospital tu . Lupa pulak nama cafe tu . 


Rm 6 guys . Sedap jugak . Ada sos cheese, sos cili , ayam dan salad . Okey lah sedap lah . 

Tapi dia punya gulung mission wraps tu lah kemas je kan . 

Nanti Rabia boleh try lah buat sekali lagi masak chicken wraps ni . Memang pergi cafe dekat hospital tu menjuling juling lah mata Rabia ni nak beli makanan . Pelbagai menu yang ada. Seperti nasi kerabu , maggi goreng . Maggi goreng tu sebiji macam Rabia masak tau . 

Nanti Rabia pergi ke cafe tu kena update harga dan menu nanti okey .

3 ulasan

  1. sedap tu chicken wrap..husband pn slalu buat utk bfast

    BalasPadam
  2. rajinnya rabia.. siap nak update harga menu tu pula hehe btw nampak sedap tu

    BalasPadam
  3. Sedap chicken wraps. Betul, kemas bungkusan dia.

    BalasPadam