Siap masak

 Assalamualaikum semua. Musim PKP, PKPB ni lah duduk rumah kan . Pagi ni Rabia masak semuanya. My mom kata siap masak beritahu . My mom nak makan je. Semuanya Rabia siap sedia dan hidangkan .





Rabia goreng roti canai , kuih dadar , dan french fries goreng dalam air fryer je.

Alhamdulilah kenyang perut dah . Hehe seronok lihat my parents makan . Alhamdulillah . Dah siap masak nasi . Entahlah nak makan nasi putih ke tidak petang ni . Kadang kadang Rabia ni makan mengarut je . Makan roti canai la . 

Siapp masak dan makan . Memang kenyang sangat . 

Roti canai memang Rabia goreng garing . Apabila makan rasa krup krap krup krap tau . 

You Might Also Like

7 Comments

  1. sedapnyaa. roti canai segera tu sis suka makan dengan kuah sardin :)

    BalasPadam
  2. Sama la fiza pun suka kalau roti canai tu goreng garing2 sedap makan rangup kan

    BalasPadam
  3. Ada air fryer mmg senang sgtkan

    BalasPadam
  4. ada anak rajin, untung la parents Rabia.
    ni la masa utk balas budi diorang besarkan kita, kan.
    selagi ada masa, Rabia spend la masa sebaiknya dgn diorang ye.
    mcm akak ni hah, PKP, da lama x jumpa parents :( rinduuuu...

    BalasPadam
  5. Senang kerja ada air fryer. Tak perlu susah payah panaskan minyak bagai. tekan button dan tunggu masak je

    BalasPadam